YouTube

Ik heb drie YouTube kanalen: Tijd4Jan, Tijd4Jan - Games en Tijd4Jan - Sketch. Op deze kanalen upload ik zo vaak mogelijk video's. De video's worden allemaal bewerkt met Premiere Pro of iMovie en ik besteed er veel tijd aan.

Ik heb een aantal keer video's gemaakt met andere mensen. Dit zijn Gacha Animate Pisces, SuperDutchSkills, DeadlyRamses en ConsulHosting. SuperDutchSkills en DeadlyRamses uploaden geen video's (meer).

Tijd4Jan

Tijd4Jan is mijn eerste YouTube kanaal. Helaas zijn de meeste video's die ik had gemaakt tussen 2014 en 2018 verwijderd. Ik heb eind 2018 mijn YouTube kanaal vernieuwd en heb sinds toen geprobeerd om elke zondag een video te uploaden op het kanaal.

Trailer en video's

Hieronder staat de trailer van Tijd4Jan.

Hieronder staat mijn Akinator video en een afspeellijst.

Abonneer hier:

Tijd4Jan - Games

Tijd4Jan - Games is een van de weinige kanalen die ik tussen 2015 en 2017 heb gestart die ik nog steeds gebruik. Op dit kanaal probeer ik elke dinsdag, donderdag en zaterdag gaming video's te uploaden. Dit zijn video's over Minecraft en Stardew Valley, Subnautica of Random Games. Ik upload ook trailers van Maps die ik maak, Discord Server Exclusive video's en ik maak Live Streams. Dit is het kanaal met de meeste abonnees.

Trailer en video's

Hieronder staat de trailer van Tijd4Jan - Games.

Hieronder staat Stardew Valley #1 en een afspeellijst.

Abonneer hier:

Tijd4Jan - Sketch

Tijd4Jan - Sketch is het kanaal waarop ik sketches, kleine speelfilmpjes upload. Ik maak de sketches met behulp van een script en een storyboard/shotlist. Ik heb op dit kanaal de minste abonnees, maar ironisch gezien bekijken de meer mensen mijn sketches dan mijn Minecraft video's.

Trailer en video's

Hieronder staat de trailer van Tijd4Jan - Sketch.

Hieronder staat mijn Zwemmen Sketch en een afspeellijst.

Abonneer hier:

Gacha_Animate_Pisces // GAP

Gacha Animate Pisces, of voor mensen die mij of haar al langer kennen, Fleur, is mijn zusje en maakt ook video's voor YouTube. Ze heeft haar kanaal al een paar keer vernieuwd, maar nu zit ze op haar plekje. Ze maakt onder andere animaties in Gacha Life en ze wordt er steeds beter in!

Video's

Hieronder staat mijn favoriete video van Gacha Animate Pisces || GAP.

Hieronder staat een video en een afspeellijst.

Abonneer hier:

SuperDutchSkills

In 2017 en 2018 speelden ik en SuperDutchSkills, of 'RUBEN!' zoals ik hem noem, vaak Captive Minecraft. Dit was een survival serie waarin de world border groter werd als je een achievement haalde. Ondanks het feit dat we al Captive Minecraft seizoen 2 hadden badacht en gemaakt, hebben we het nooit gemaakt en begonnen minder met elkaar om te gaan. Alsnog vind ik het fijn dat ik deze serie met Ruben kon maken.

Video's

Hieronder staat een video van Skywars met SuperDutchSkills en een afspeellijst.

DeadlyRamses

DeadlyRamses, of vroeger 'SuperMerijnNL', is een van mijn beste vrienden. Ik speel met hem de serie Tijd4Ons en vroeger speelde hij altijd minigames op mijn account. Het is wel lastig om Tijd4Ons met hem te filmen, want hij probeert mij steeds te vermoorden. Zonder dat is het survivallen wel tolerabel, hoor!

Video's

Hieronder staat een Duels met Merijn video en een afspeellijst.

Joel_master200/ConsulHosting

Joel_master200 is de enige persoon die ik niet irl heb gezien. Toch lijken we het goed met elkaar te vinden. Hij heeft zijn kanaal veranderd toen hij bij een Minecraft server hosting bedrijf ging helpen. Ik heb met hem mijn Creature Combat map gespeeld. We hebben elkaar 'ontmoet' doordat Merijn(DeadlyRamses) hem heeft opgeblazen tijdens zijn stream. Dus: bedankt, Merijn!

Video's

Hieronder staat een van mijn favoriete video's met Joel.

Hieronder staan twee video's.

Abonneer hier: