Tijd4Music

Tijd4Music is muziek die ik heb gemaakt voor mijn video's, trailers en meer. Jullie kunnen hier sommige nummers downloaden. Ze zijn gratis om te gebruiken.

Learning

Learning is het eerste nummer dat ik heb gemaakt met GarageBand. De titel laat ook zien dat ik aan het leren ben om met GarageBand te werken. Dit is niet het beste nummer dat ooit is gemaakt, maar toch is het vrolijk.

Learning - Full

Learning - Full is een verlengde versie van Learning. Vooral gemaakt voor hardlopen. Het is net iets anders dan Learning door de hele hoge noten aan het einde van de loop. Ik heb geen idee wanneer dat is geplaatst in het originele bestand.

Speed

Speed was mijn eerste favoriete nummer. Het heeft er een paar dingen in verwerkt die je de eerste keer misschien niet hoort. Het eerste is de drieklank van C. Die wilde ik al een tijd in een nummer stoppen, en nu was eindelijk de tijd. Het tweede is het begin van het nummer. Als je goed luistert, kun je het door het hele nummer horen. Omdat de drieklank een redelijk snel tempo behoudt, heet het nummer 'Speed'.

Fast

Fast is een van mijn favoriete nummers van Tijd4Music, naast het nummer dat ironisch genoeg 'verschrikkelijk' heet. Dit is het eerste nummer dat ik maakte waarin ik gedeeltelijk geen gebruik had gemaakt van de automatische drummer. Dit nummer heet 'Fast' omdat het middenstuk een redelijk snel tempo heeft.

Banned

Banned is het meest ongemakkelijke nummer dat ik heb gemaakt. In dit nummer wordt voor de eerste keer gebruik gemaakt van staccato, om de sfeer zo onheilspellend mogelijk te maken. Dit is gemaakt voor de trailer van de Minecraft map Get Banned, die je kunt vinden door hier te klikken.

Laughing

Laughing is een rustig muziekje. Deze is gemaakt voor het liedje 'Ikke lekker wel!' van Tijd4Music. Het nummer heeft deze naam omdat het liedje gaat over dat ik mijn broer uitlach omdat ik wel ijzer kon vinden tijdens Ultra Hardcore, terwijl hij dat niet kon.

Mob Battle - Themes

Mob Battle - Themes is een verkorte versie van het nummer 'Verschrikkelijk'. Het is speciaal gemaakt voor Mob Battle trailers van Themed Updates, zoals de 3 Year Anniversary of bij kerst, zodat de muziek van mijn uitro goed past.

Creature Combat - v2.1 Trailer

Creature Combat - v2.1 Trailer is wat de titel zegt: de trailer van Creature Combat v2.1. Het is extreem gebaseerd op 'Verschrikkelijk'. De bedoeling was dat – ook al is de naam van de map anders – de map nog steeds hetzelfde is als Mob Battle.

Cow - Full

Cow - Full heb ik met een klasgenoot gemaakt aan het einde van het eerste jaar op het Cibap. Ze had muziek nodig voor een project en wist dat ik die maakte. Toen hebben we samen dit nummer gemaakt, een van mijn favoriete nummers van Tijd4Music.

The H

The H is ook gemaakt voor school, voor de sketch The H. Daar moesten we een 1-minuut video maken. Ik heb eerst de muziek geschreven, toen pas het script. Ik heb dus het hele verhaal gebaseerd op dit nummer.

Wijze Woorden - Full

Wijze Woorden - Full is een verlenging van Wijze Woorden. De eerste maat die te horen is, was de hele jingle. Het is vrolijker dan dat ik had verwacht. Om van 7 seconden naar 2:15 te gaan was een klus.