Force Fields

Force Fields zijn items die voor een doos glas zorgen om je heen, waar je alleen in kan doormiddel van bovenaf erin te breken. Om de force fields te verwijderen, gebruik je het tropische vissen spawnei. Spawn de vissen bovenop de command block die voor de force field zorgt. De commandblock gaat weg, het krachtveld ook en de grond wordt weer(gedeeltelijk) hersteld. Er zijn grote en kleine krachtvelden in 6 verschillende kleuren

Force Fields is de meest buggy Command Block Creation die ik heb gemaakt. Let dus goed op. Als je een tropische vissen spawnei die voor een groot krachtveld is bedoeld neerzet op een command block dat een klein krachtveld genereerd, verdwijnt het krachtveld niet goed.

Als je een krachtvelditem op de grond gooit, en daar een glass pane op gooit, dan komt er op de plek van het krachtvelditem het krachtveld. Door het tropische vissen spawnei, genaamd NOMOREFORCEFIELDS of NOMOREBIGFORCEFIELDS, te gebruiken, spawnen de vissen. Deze gaan gelijk dood. Hierdoor wordt command block verwijdert, het krachtveld ook en de grond wordt hersteld.

Bugs

 1. Als je de verkeerde spawn ei gebruikt, wordt het krachtveld verkeerd verwijdert
 2. Je kunt door de krachtvelden oneindig veel gekleurd glas krijgen
 3. Blokken kunnen heel gemakkelijk gedupliceerd worden
 4. Het terugzetten van de blokken werkt niet altijd
 5. Als je de glass pane eerder gooit dan het krachtvelditem, zit je vast in het krachtveld
 6. Als je met je toetsenbord de items gooit voor een groot krachtveld, laat het 2 kleine vallen

Ingrediënten

Hieronder staat een lijst van de ingrediënten voor de bepaalde krachtvelden. Andere kleuren werken niet als Force Fields.

DownloadsHoe te downloaden

Gebruik de volgende stappen als je al een van mijn creaties hebt gedownload of als je al op de wereld met structure blocks hebt gewerkt.

 1. Download het .nbt bestand.
 2. Ga naar de folder van je wereld, druk op generated, minecraft, structures en zet het .nbt bestand in de folder
 3. Ga in je wereld en schrijf het volgende commando:
  /give @p minecraft:structure_block
 4. Zet het structure block in de grond, rechts-klik erop en druk op 'Data', dan 'Save' en schrijf 'forcefields' bij de Structure Name.
 5. Klik twee keer op 'LOAD'.
 6. Je bent klaar!

Gebruik de volgende stappen als je geen van mijn creaties hebt gedownload of als je niet op de wereld met structure blocks hebt gewerkt.

 1. Download het .zip bestand.
 2. Ga naar de folder van je wereld en zet het .zip bestand in de folder. Unzip het.
 3. Ga in je wereld en schrijf het volgende commando:
  /give @p minecraft:structure_block
 4. Zet het structure block in de grond, rechts-klik erop en druk op 'Data', dan 'Save' en schrijf 'forcefields' bij de Structure Name.
 5. Klik twee keer op 'LOAD'.
 6. Je bent klaar!

Video